Kalendern

Kalendern

Varje år publicerar IRM mellan 15 och 20 rapporter om annonsmarknadens utveckling. I tillägg håller IRM ett antal föredrag och presentationer. Här hittar du IRM:s kalender med aktuella datum.

IRM:s tjänster

IRM:s tjänster

IRM är experter på annonsmarknadens utveckling i Skandinavien. IRM är ett oberoende institut utan vinstintresse som ger en objektiv bevakning av utvecklingen för annonsinvesteringar. Vi erbjuder ett utbud av rapporter och samlar även statistiken i en unik databas.

Få IRM:s KeyInsightsrapport gratis

Få IRM:s Key Insights rapport gratis

Säljer du annonsutrymme? Då kan du få IRM:s Key Insights rapport gratis om du lämnar uppgifter till IRM. Key Insights rapporten summerar utvecklingen för annonsinvesteringar och är gratis för uppgiftslämnare.

Här kan du köpa IRM:s rapporter

Besök IRM butik där du kan köpa rapporter styckvis eller prenumerera på IRM:s rapporter och databas

Gå till butiken

Annonsmarknaden 2022

Annonsmarknaden 2023

Här finner du övergripande information om utvecklingen på annonsmarknaden under det gånga året.

IRM:s rapporter

IRM:s rapporter

IRM:s rapporter beskriver utvecklingen på annonsmarknaden med hjälp av årsrapporter, kvartalsrapporter, prognoser, nordiska rapporter med mera. Läs mer om IRM:s rapporter här.

IRM:s databas

I IRM:s databas har du smidig tillgång till samtliga tal för annonsinvesteringarna per kvartal inklusive IRM:s prognoser. Databasen är tillgänglig för den som tecknar ett abonnemang hos IRM.

Vad säger våra kunder om IRM?

Att kunna få tillförlitlig och kvalitetssäkrad fakta är A och O för köpare av marknadsföring. När förändringen är omvälvande och går snabbt så är det extra viktigt att med givna intervaller få tillgång till validerad fakta kring hur investeringarna i medie faktiskt utvecklas.

Hanna Riberdahl, VD Sveriges annonsörer

Som en stor aktör inom digital marknadsföring prioriterar vi att delta i IRM:s mätningar. Som framväxande digital bransch är det centralt att vara med i mätningen, för att visa upp sin kategori mot annonsörer och byråer och konkurrera mot andra alternativ.

Pierre Bergström, Hemnet

IRM:s statistik ses av alla seriösa marknadsförare som den officiella referensen för hur mediemarknaden utvecklas. Den gör att vi och alla medieägare, annonsörer och konsulter kan göra relevanta och affärsmässiga beslut runt sina medieinvesteringar.

Mats Rönne, Outdoor Impact