Våra tjänster

Varför ska man välja IRM? 

Med ett abonnemang från IRM får du ta del av reklammarknadens utveckling från ett oberoende institut utan vinstintresse. IRM:s data ger kunskap om hur reklammarknaden ser ut och transformeras. Från ett oberoende perspektiv ges en kvalitetssäkrad data som möjliggör jämförelser både med de mediekategorier som du arbetar med och med övriga medier.

IRM:s kartläggning över de totala medieinvesteringarna kan därför ge underlag till budgetarbete, affärsutveckling och strategiska beslut.

Utdrag ur IRM:s rapporter:

Ett exempel på en kvartalsrapport finns att ladda ner här nedan. Tveka inte på att kontakta oss ifall du har frågor kring våra rapporter eller övriga tjänster. 

Nyhet! Vi har breddat erbjudandet av tjänster och rapporter

För dig som vill ta del av reklammarknadens utveckling erbjuder IRM flera olika möjligheter. För löpande access till data finns olika abonnemang. Du kan också välja att köpa enskilda rapporter eller anlita oss för föreläsningar samt konsultuppdrag. Läs gärna mer om våra olika tjänster nedan.

Nya abonnemang

Enklaste sättet att ta del av IRM:s statistik och analys är att ha prenumerera på ett abonnemang eller ta del av enstaka rapporter. Här följer en sammanfattning av vad man kan ta del av vad man kan teckna upp sig på hos oss:

TRY- Lämna uppgifter få vår rapport Key insights

ONE- Köp enstaka rapporter

X SMALL- Abonnera på 1 utvald kategori

SMALL- Abonnera på 2 utvalda kategorier 

MEDIUM- Abonnera på 3 utvalda kategorier

LARGE- Vårt näst största abonnemang som inkluderar nästan alla kategorier

MAX- Vårt största abonnemang som inkluderar alla kategorier

;